Zwiększenie wydajności produkcji na małej powierzchni dzięki kompaktowemu przenośnikowi spiralnemu

Jedna z największych firm z branży FMCG poszukiwała rozwiązania, które pozwoli jej jednocześnie zwiększyć wydajność produkcji oraz uniknąć niepotrzebnych przestojów w produkcji. Głównym wyzwaniem było zmaksymalizowanie wydajności przy obecnie dostępnej powierzchni istniejącego zakładu produkcyjnego.

Wyzwanie związane ze zwiększeniem produkcji

Jedna z największych na świecie firm produkujących słodycze, żywność i przekąski takich jak herbatniki i czekolada, zwróciła się do nas wyzwaniem, jakie napotkała w jednym ze swoich zakładów produkcyjnych w Indiach. Powstają tam kultowe, znane na całym świecie ciastka przekładane słodkim kremem. Ze względu na rosnący popyt, firma musiała znaleźć odpowiednie rozwiązanie, aby zwiększyć wydajność produkcji. Jednym z najważniejszych warunków było zminimalizowanie przestojów.

Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć więcej treści

Treść dostępna dla zalogowanych użytkowników.

Załóż darmowe konto i korzystaj w wszystkim treści i możliwości na portalu!