Pierwsze spotkanie branży mięsnej po odmrożeniu gospodarki

Na rynku funkcjonuje szereg rozwiązań i technologii mogących służyć optymalizacji oraz budowaniu przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa produkcyjnego w branży spożywczej.

Kluczowe naszym zdaniem oprócz właściwej analiza własnych procesów są: wsparcie w lepszym zrozumieniu, potencjalnym wyborze i wdrożeniu narzędzi. Dodatkowo ciągle turbulentna sytuacja w branży i gospodarce powoduje, że minimalizowanie kosztów procesów produkcyjnych ma dużo większe znaczenie niż kiedykolwiek wcześniej.

Zapraszamy menedżerów obszarów produkcyjnych sektora przetwórstwa mięsnego, zainteresowanych poszerzeniem kompetencji z zakresu:

– trendów w produkcji żywności,
– systemów wspierających producentów,
– technologii umożliwiających budowanie przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa,
– sposobów na minimalizowanie kosztów procesów produkcyjnych
do udziału w specjalistycznym, zamkniętym spotkaniu które odbędzie się 8 czerwca 2021 we Wrocławiu.

Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć więcej treści

Treść dostępna dla zalogowanych użytkowników.

Załóż darmowe konto i korzystaj w wszystkim treści i możliwości na portalu!