Spotkanie producentów branży mięsnej we Wrocławiu

Za nami pierwsza edycja specjalistycznego, spotkania dedykowanego dla menedżerów polskiego sektora przetwórstwa mięsnego.

Producenci branży spotkali się 8 czerwca we Wrocławiu. Wydarzenie udało się zorganizować w trybie stacjonarnym co dla wielu osób była bardzo miłą odmianą po długiej przerwie w spotkaniach face to face.

Spotkanie, prezentując główne założenia otworzył Maciej Ratajczak – dyrektor zarządzający platformy Food Industry Support.

W dalszej części pierwszego panelu występowali:
– Prof. Tadeusz Trziszka- Pełnomocnik Rektora ds. Programu “Zielona Dolina”, były Rektor Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
– Prof. Mirosław Miller – koordynator ds. programów badawczo-rozwojowych Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
– Prof. Anna Olszańska – Kierownik katedry Ekonomiki i Organizacji Gospodarki Żywnościowej Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu.
Prof. Artur Bartkowiak – Dyrektor Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie.

Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć więcej treści

Treść dostępna dla zalogowanych użytkowników.

Załóż darmowe konto i korzystaj w wszystkim treści i możliwości na portalu!